The smart Trick of petek tamiri That Nobody is Discussing

Wiki Article

two Nisan 201724 Haziran 2016 yazar Kameralı Su Tesisatçı Ülkemizde hemen her ilde doğalgaz kullanımı mevcut durumda ve artworkık büyük şehirlerin neredeyse tamamı doğalgazla ısınıyor. Ama kullanımı soba kullanımı kadar eski olmadığı için karşılaşılan bazı problemlerde çözüm bulunması biraz zor oluyor. Kalorifer tesisatı, kombi veya kazan sistemdeki suyu gaz sayesinde ısıtan ve devir daim yaptırarak suyun ısısını peteklere petek ısısını da daireye yansıtan bir sistem.

Bu örnek ile aynı sebepten yaşam alanınızı ısıtan kombinin hem çevreyi koruması hem de enerji tasarrufu sağlaması gerekmektedir.

Peteğin delinmesi için peteklerin çOkay eski olması ve kullanılan ilacın da asit oranının çok yüksek olması gereklidir. Zaten asit oranı çOkay yüksek bir kimyasal da petek temizliğinde kullanılmamalıdır. Petek yıkama ile peteğin delinmesi arasında bir bağ doğrudan yoktur diyebiliriz.

Bu peteklerin su geçiş aralıkları daha dar olduğu için tıkanma riski daha fazladır. Firmamız her 3 yılda bir aksatılmadan alüminyum petek temizleme işleminin yapılmasının uygun olacağına karar verir.

Your browser isn’t supported any more. Update it to find the most effective YouTube expertise and our most current characteristics. Learn more

Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.

Bu iki seçenek arasından doğru seçimi yaparak hem doğalgaz faturasından kar edip hem de ısınma ve sıcak su kullanım kalitesini artırabilirsiniz.

Evinizde kullandığınız kombiler arıza kodu oluşturma özelliğine sahiptir. Fakat bu arıza kodları bir uzman tarafından kombinizin beyin kısmına ulaşılarak öğrenilebilir. 

Yukarıda kombinizi doğru ve tasarruflu kullanmanız için yararlanabileceğiniz önerileri sizin için sıraladık. Evinizde alacağınız ufak önlemler ile doğalgaz faturanızı yarıya indirebilirsiniz.

Her marka kombi tamir, bakım, petek temizliği hizmeti vermekteyim müşteri memnuniyetine önem veren bilinçli ve eğitimli teknisyen olarak sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarım

Bir ingiliz anahtarı alın ve sızıntı yapan borunun bağlantısındaki somunu çıkarın ve boruyu serbest bırakın.

Yakup usta, sagolsun tum islerimi sorunsuz ve saglam bir sekilde yaptı isciligi cok iyiydi kesinlikle tavsiye ederim.

Mert ısı her hizmetinize memnuniyet katar. Sienna profilo beko arçelik vestel tüm bakim ve tadilat tamirat her türlü tesisat itina istanbul petek tamiri ile yapılır

Kombicilerden gardenım almanız gereken ve çOkay sık karşılaşılan 5 kombi kullanım sorunu şu şekildedir:

Report this wiki page